Multumire

Zâmbetul bucuriei

Uneori avem nevoie de momente care să ne ridice pentru a putea să ne urmăm cărarea. Evenimentul ”Tocuri pe biciclete” a fost și este un eveniment care a dat culoare orașului pentru câteva ore! Sunt bucuroasă că am defilat alături de doamne și domnișoare frumoase, simpatice, feminine trăind clipa prezentă.

Cum a început totul?
Încântarea mea a fost maximă când din întâmplare am văzut pe Facebook evenimentul ”Tocuri pe biciclete”  postat de Prahova în acțiune- Filiala Ploiești. Ceva din mine mă îndemna să iau parte alături de 99 doamne și domnișoare la acestă mișcare altfel, inedită, un ecou al feminității și al bucuriei.

Ziua ce urma aveam să ma înscriu la eveniment , iar pe parcurs să primesc toate detaliile necesare referitoare la programul de defilare de pe 30 august. Am dat sfară în țară încurajând femei frumoase în jurul meu să participe! Ce-i drept mi-am adunat și o trupă de susținători (fizici și de la distanță) încântați de idee și de prezența mea la eveniment.

Deja în mintea mea rulau idei cum aș putea să îmi înfrumusețez bicicleta, ce ținută să aleg să se potrivească, ce coafură…..Idei după idei se creionau pe zi ce trece….

edf

Bicicleta fiind o culoare solară (galben floare), am optat pentru o rochiță galbenă cumpărată vara aceasta din Timișoara (dragoste la prima vedere)- un oraș care oferă frumusețe, cultură, oameni frumoși, unde tramvaiele sunt mov și se numesc ”Armonia”. Coșul de bicicletă îl vizualizam cu spice de grâu  în armonie floarea soarelui. În dimineața evenimentului împreună cu Emi (prietena și colega mea)  la piață….zici că pe noi ne aștepta- floarea soarelui. Ca și accesoriu pentru păr, Laura Drăghici mi-a propus o bentiță florală -din floarea soarelui, grâu și mult iubita mea lavandă.

Am creat o felicitare cu floare a soarelui și cu mesajul sugestiv: ZÂMBEȘTE!, pe care am atașat-o de coș și care de acum încolo o să mă însoțească în toate plimbările mele cu bicicleta. Sunt o adeptă a mersului pe bicicletă, aleg de multe ori drumul la job să îl parcurg pe două roți.

edf

Ziua de 30 august am dedicat-o evenimentului. Mi-am curățat bicicleta, am împodobit coșul împreună cu Emi, am optat pentru o coafură lejeră realizată de Alexandra la Michelle Center. Ziua mi-a fost galbenă și încă este, energia transmisă de eveniment dăinuie în realitatea mea.

pixlr_20180831110605120[1]

Mulțumesc Prahova în acțiune-Filiala Ploiești pentru organizare, mișcare și ideea de a ieși din zona de confort. Mulțumesc tuturor celor implicați și dedicați frumosului. Mulțumesc doamnelor și domnișoarelor: o plăcere să defilez alături de ele (pe biciclete și trotinete), să împărțim zâmbete și voioșie cu trecătorii, să fim integrate în circulație de ceilalți participanți la trafic, să respectăm și să primim respectul, să împărtășim încrederea că se poate să fim feminine și adorabile. Mulțumesc, mă înclin!

sdr

 

Cu încrederea că acesta a fost doar începutul unei etape a schimbării, declar ziua de 30 august, o zi WOW!

Cu drag pentru inspirație și creație,

Anca Ilie

received_10215644752294677

Advertisement

One thought on “Zâmbetul bucuriei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s