Multumire

Lavanda- emoție pură

       Am ales să petrec o după-amiază magică alături de soțul meu și cele două prietene ale mele, Floricica și Alia (mama și fiica), cu coșul de picnic, cu bună dispoziție și nerăbdare, am pășit pe tărâmul fermecat al lavandei, la ”Gradina de lavanda”. Am fost întâmpinați cu încântare de familia Militoiu, iar starea de fericire se instala cu fiecare pas….în Grădină….Iubesc oamenii care transmit emoție, care trăiesc fiecare clipă și știu să împărtășească bucurie în jurul lor. Cristina și familia ei, gazde primitoare, oferă o astfel de emoție prin prezența caldă, zâmbete și bucuria de a dărui clipe parfumate de lavandă. 

edf

edf

 edf

     Perioada aceasta s-au creat diverse evenimente pentru noi toți (care ne dorim o altfel de conectare cu natura, cu cerul, cu pământul, cu oameni care au ceva de transmis prin cunoașterea lor). Oricând puteți intra pe pagina oficială a  Grădinii de lavandă de unde puteți comanda buchețele, uleiuri, săpunuri….etc. gazda vă stă la dispoziție. Primiți din energia frumoasă a lavandei! Merită!

    În ”Grădina de lavandă” atmosfera este parcă dintr-un basm. Fiecare își crează propria conectare cu natura, cu movul infinit și parcă ne salutăm din priviri încântați că ne aflăm acolo….Pășind prin lanul de lavandă, ai impresia că ești într-un vis, că plutești și parcă nu îți dorești să revii din starea de plutire…..Momentele petrecute acolo sunt hrană pentru suflet, nu ți-e foame, nu ți-e sete….în schimb este o reală plăcere să savurezi o cafea având în față imensitatea mov….pentru mine lavanda înseamnă Eu ( mă definește, mă încarcă cu tot ce e potrivit pentru mine).

IMG-20180610-WA0066

Libertate

Armonie

Viață

Acasă

Nemurire

Dans

Ascensiune

     Iubesc fotografia , iar cadrele surprinse de mine privind relația mamă- fiică, sunt de vis, indrăznesc să spun de revistă (în calitate de amator). Las imaginile să vorbească de la sine…..cuvintele sunt prea mici pentru a le descrie. Mulțumesc minunatelor mele prietene.

IMG_20180610_183933[1].jpgedfedfedfedfedfedfedfedfedfedfedfedfedfIMG_20180610_183953[1].jpg

 

         Cu drag,

received_10215644752294677

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s