Multumire

Concert la înălțime

Este adevărat că un concert, îți poate da o stare aparte: de fericire și bucurie că ai făcut alegerea potrivită. Starea acesta am simțit-o și o simt de fiecare dată când rulez imagini de la concertul Explosive by David Garrett (un concert de experimentat și de trăit).

18685615_1009591642505187_699429589_n
Lumină

În opinia mea, susținerea unui concert la un nivel înalt, necesită  o serie de piese de puzzle-cheie pentru ca rezultatul să fie wow! Totul gândit în detaliu presupune muncă și iar muncă….

M-am simțit parte din spectacol aproape de scena lui David Garrett, totul vibra prin energia sălii trăind fiecare moment muzical, artistic la intensitate maximă. Lumina, reflectoarele, emoțiile transmise și trăite m-au surprins în fiecare clipă. Am fost norocoasă să primesc și să fiu în momentul acela acolo-alături de alte suflete minunate…

Puține de spus, multe de trăit!!!!

Inversez scenariul: Dacă am pune, prin absurd, semnul egal între un concert și  viata unui om, cum ar suna? De exemplu: viața mea este însăși un concert. Cum l-aș pregăti? Ce oameni aș alege să am în acest concert? Cum mi-aș dori să fie concertul? Ce aș alege să  trăiesc, să transmit?

….și multe alte întrebări care pot să vină de la sine….ia-ți puțin timp cu tine și reflectă!

Pe scurt, un concert de calitate= magie, fericire maximă, prezent!

Mulțumesc,mulțumesc, mulțumesc……

@all rights reserved- youtube

 

Cu drag,

Anca Ilie

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s